Feesten

Ronnie

Eeterij de Bron, de perfecte feestlocatie?

Bij de Bron zijn er ook mogelijkheden voor een volledig verzorgd feest in een super sfeervolle ruimte. Overweegt u een feest te geven zie onderstaande contact mogelijkheden.

TELEFOON CONTACT

01

Sfeervolle ruimte met eigen ingang

Achterste gedeelte van café de Bron, tegenwoordig een gezellig zaal met een knipoog naar vroeger. Heeft een openhaard en karakteristieke eigen bar. Biedt ruimte aan zo’n 40 tot 100 personen. De feestzaal heeft een eigen ingang, gaderobe en toiletgroep!

02

Diverse arragementen mogelijk

Diversen arragementen zijn bij ons beschikbaar waarin je feest geheel ontzorgd kan worden, mede door onze samenwerking met catering Wolfs! Met uiteraard de mogelijkheid om het feest persoonlijker te maken met muziek en aankleding!

03

Geheel verzorgd feest!

Voorbeeld: geheel verzorgd feest voor 1850,-
– incl. 50 personen
– incl. 5 uur onbeperkt drank(bier, fris, wijn, Liefmans, gangbare mixdranken
– incl. 5 maal hapjes
– incl. nootjes en kaasstengels op tafel
– incl. 2 maal barpersoneel (feest is in café sfeer, dus de gasten bestellen zelf aan de bar)
– incl. gebruik maken van muziek computer, geluid installatie, discoverlichting
– incl. zaal klaarzetten in overleg, zaalhuur en zaal poetsen
(opmerking: bij een feest voor jeugd(minimaal18+) zetten we iemand aan de deur die alles mee in goede banen leidt waar we een meerprijs van 150 euro voor rekenen)

Jouw feest volledig ontzorgd!

Van een gezellige borrel tot een volledig verzorgd feest het is allemaal mogelijk bij Eeterij de Bron! Aan de hand van jouw wensen bespreken we graag de mogelijkheden.

Deze website gebruikt cookies voor de beste ervaring van het bezoeken van deze site. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat! Accepteer Lees verder